فرزند کروبی از قول خاتمی گفت فقط در صورت آزادی زندانیان و رفع حصر موسوی و کروبی می توان درباره انتخابات ریاست جمهوری بحث و گفت وگو کرد.
حسین کروبی در فیس بوک نوشت: هفته پیش فرصتی دست داد که با آقای خاتمی دیداری داشته باشم. این دیدار در دفتر آقای خاتمی انجام شد و درباره اوضاع کشور، انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و پیشنهاد آقای عبدالله نوری برای تاسیس اتاق فکر اصلاح طلبان، صحبت کردیم. اول از همه آقای خاتمی سلام گرمی به آقای کروبی رساند و گفت که آرزوی اصلی اش آزادی همه زندانیان سیاسی به خصوص آقایان کروبی و موسوی و خانم رهنورد است.آقای خاتمی می گفت که نشانه هایی از تحقق این آرزو را می بیند که امیدوار است درست باشد.
وی می افزاید: آقای خاتمی فکر می کند که فقط با برگزاری یک انتخابات آزاد است که می توان ایران را از بحران خارج کرد. او البته تأکید داشت که دغدغه اصلی او آزادی زندانیان سیاسی و رفع حبس آقایان کروبی و موسوی است و نه انتخابات ریاست جمهوری! و تنها در موقعیتی که این آزادی ها تأمین شده باشد می توان درباره ورود به انتخابات ریاست جمهوری بحث و گفت وگو کرد. خاتمی تأکید کرد که تاکنون از نامزدی هیچ فردی در انتخابات ریاست جمهوری به طور مشخص و مصداقی حمایت نکرده است و مصداق و نحوه نامزدی اصلاح طلبان باید موکول به اجماع اصلاح طلبان باشد.روشن نیست که آیا واقعاً خاتمی شرط های ادعایی پسر کروبی را مطرح کرده یا نامبرده این شروط را به وی منتسب کرده است چرا که منطقاً اگر خاتمی به طور جدی قائل به شرط گذاری باشد باید آن را علناً اعلام کند نه اینکه در اتاق دربسته و به صورت درگوشی مطرح نماید. این احتمال هم وجود دارد که خاتمی برای دلخوشی کروبی و کاستن از انتقادها درباره بی تفاوتی نسبت به وضعیت کروبی و موسوی چنین سخنانی را در خلوت ادا کرده باشد.
خاتمی چند ماه قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی چند شرط را برای شرکت در این انتخابات مطرح کرد اما مدتی بعد برخی اطرافیان وی گفتند که آن اظهارات به مبنای شرط گذاری نبوده است و آخر سر هم وی در حالی که در ویلای شخصی برادرش در روستای وادان دماوند به سر می برد، رأی خود را به صورت مخفیانه در صندوق انداخت. خاتمی با این کار تلاش کرد از بار اتهامات خود در چشم مردم و حاکمیت -به خاطر نقش آفرینی در فتنه سبز- کم کند و این در حالی است که هم مردم و هم نظام،توبه از خیانت های انجام گرفته و اعلام برائت از کارگردانان آشوب و فتنه سال 88 را کمترین وظیفه کسانی چون خاتمی می دانند